Info & Prijzen

Wedding


Alle pakketten zijn inclusief kennismakingsgesprek en mini album 20 x 20 cm.

Het aantal uren betreft aangesloten uren.  De hoeveelheid foto's is het minimale aantal dat geleverd wordt.

Prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief reiskosten buiten Paterswolde (vanaf >10 km 35 cent per kilometer).

Boek je een trouwreportage dan krijg je 25% korting op een fotosessie voor jullie samen voorafgaand aan jullie bruiloft!

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd!

View more >>>
View more >>>

Zijn jullie opzoek naar een trouwfotograaf en spreekt mijn stijl jullie aan dan kun je mij een berichtje sturen. Vermeld bij het invullen alvast jullie trouwdatum dan kan ik gelijk kijken of ik beschikbaar ben. Als ik op je jullie trouwdatum beschikbaar ben dan kunnen we een kennismakingsgesprek plannen. Tijdens het gesprek nemen we jullie trouwdag door, kunnen jullie alle vragen stellen en kan ik meer vertellen over mijn werkwijze en eventueel voorbeeld albums laten zien.

 

Wanneer na het kennismakingsgesprek het van beide kanten klikt dan maak ik een offerte op. Als jullie de offerte rustig hebben doorgelezen, akkoord zijn en de aanbetaling gedaan is dan staat de datum voor jullie gereserveerd! 

 

Tijdens jullie trouwdag ben ik zoveel mogelijk op de achtergrond en zorg ik ervoor dat jullie je op je gemak voelen. Daarnaast leg ik alle bijzondere momenten vast. Ik hou van details, sfeerbeelden en emotie in foto's. Graag spreek ik van tevoren met jullie af om elkaar te leren kennen en een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van jullie dag. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen wensen en mogelijkheden besproken worden zodat alles wat voor jullie belangrijk is goed wordt vastgelegd en de foto's een mooie blijvende herinnering worden aan jullie dag.

 

Na jullie trouwdag ontvangen jullie binnen een week een uitgebreide preview. Uiterlijk 12 weken na jullie bruiloft ontvangen jullie alle bewerkte foto's in hoge resolutie via een online galerij of mail.  Mochten jullie een trouwalbum willen laten maken dan kunnen we vrijblijvend de mogelijkheden bespreken en maak ik een offerte voor het maken van een album.