Bijna een jaar geleden schreef ik mij officieel in als fotograaf. Zonder een duidelijk plan en doelen ben ik begonnen...
Een newborn shoot kun je plannen zodra je weet dat je zwanger bent. Dan ben je er zeker van dat er genoeg tijd is om een shoot te plannen!
Twee weken geleden was er een hele mooie workshop van Wildpoppy samen met Leonne Photography met als thema Rustic dried flowers.
Afgelopen week mocht ik foto's maken dit prachtige meisje. Ik hou van ongedwongen foto's. Helemaal bij een newborn shoot.
Wil je graag samen met je geliefde op de foto? Zomaar of om iets te vieren of omdat jullie gaan trouwen stuur dan een berichtje voor het maken van een fotosessie.
De oude Suikerfabriek in Groningen is een unieke locatie voor een fotoshoot.
Denemarken is een van mijn favoriete landen om op vakantie te gaan. Zeker met kinderen. De huisjes zijn niet heel duur en hebben bijna allemaal een sauna, groot bad en/of zwembad.
Vorige week had ik afgesproken met Kelly en Wouter om foto's te maken in Zeegse. De zonsondergang was prachtig. De perfecte combinatie voor een fotosessie. Hopelijk komen er nog veel meer van deze mooie avonden!
Waar zou jij het liefste foto's maken in je eigen huis of ergens anders? Of juist een combinatie van beide. De foto shoots voor families, portretten en koppels kunnen heel goed in je eigen huis maar ook op een mooie locatie in de natuur.
Ongelofelijk wat een prachtig weer het was tijdens de minisessie afgelopen zondag! Eigenlijk wou ik al langer een minisessie doen, maar het kwam er steeds niet van. Nu alles langzaam groen begint te worden en het steeds een beetje warmer wordt, was dit een perfect moment om naar buiten te gaan voor een minisessie. Hieronder een aantal foto's van afgelopen zondag.

Meer weergeven